injektor javítás, nagynyomású szivattyú felújítás, porlasztó árak, befecskendező árak

ÁSZF


Álltalános Szerződési Feltételek


  • Árak:

Áraink tájékoztató jellegűek, a beszerzés és a devizaárfolyamok változásának függvényében, előzetes értesítés nélkül változhatnak! Az oldal nem web áruház. Legnagyobb igyekezetünk ellenére az oldalon található információk helyességéért felelősséget vállalni nem tudunk.

  • Garancia:

Cégünk az általa értékesített alkatrészekre a 2014. március 15-én hatályba lépett a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései szerinti szavatosságot vállal. A gyakorlatban ez a következőket jelenti:

  • Felújított alkatrészek vásárlása esetén 6 hónap szavatosságot vállalunk, km megkötés nélkül.
  • Gyári új alkatrész vásárlása esetén 12 hónap szavatosságot vállalunk, km megkötés nélkül.

Cégünk minden vásárlás esetén, a megvásárolt termékhez mellékeli a termék részletes dokumentációját, mely tartalmazza a garanciális feltételeket és a vásárló jogait is magában foglaló garancia jegyet, valamint egy részletes beépítési útmutatót, minőségi tanúsítványt és mérési jegyzőkönyvet!

Amennyiben még a vásárlás előtt szeretne részletesebben tájékozódni a garanciális feltételekről és a fogyasztót megillető jogokról, akkor természetesen kollégáink készséggel adnak felvilágosítást Önnek vagy kérésre elküldik a garancia jegy másolatát.

  • Tárolás

Az elkészült termékeket, a javítás elkészültétől számított 30 napig őrizzük díjmentesen, majd a javítás során beépítésre került új alkatrészeket kiszereljük, a többi alkatrészt pedig leselejtezzük. A bevizsgálásra átvett termékeket az ajánlat (szakvélemény) elkészültétől számított 30 napig őrizzük, majd leselejtezzük.

  • Elállási jog

Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztó az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ha a fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát, még a visszaküldés előtt köteles eljuttatni az eladónak. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az eladó azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.


Az elállási jog nem illeti meg a fogyasztót, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően elállási jogát elveszíti, vagy olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. Szintén nem gyakorolható az elállási jog abban az esetben, ha a termék megrongálódott, megsérült esetleg hiányosan érkezik vissza vagy használatba vett termékek esetén, ha az eredetei állapot már nem állítható vissza illetve garanciális jellegű meghibásodás esetén.

Utánvétes csomagokat nem áll módunkban átvenni!

A visszaérkezett termékek megvizsgálását követően, de legkésőbb 14 napon belül cégünk visszatéríti a termékért kifizetett vételárat.

  • Szétszerelés után

Megbontásos vizsgálat vagy a javítás megkezdése után a hibás alkatrészt (rossz alkatrészekkel) összeszerelni nem tudjuk és erre jogi lehetőségünk sincsen. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy amennyiben nem kérik a javítást (vagy az nem végezhető el), akkor a terméket szétszerelt állapotban tudjuk csak visszaadni.

Üdvözöljük
Ön nem viszonteladó vagy szerviz?
Akkor nincs szüksége regisztrációra!

Böngéssze bátran termékeinket és
szolgáltatásainkat belépés és regisztráció nélkül.
Rendelni email-ben, telefonon vagy személyesen tud.

Belépés és regisztráció viszonteladóknak

Ilyen egyszerű?

Ön megrendeli a felújított injektort vagy nagynyomású szivattyút, mi ingyenesen másnap kiszállítjuk, fizetni a futárnak tud, és a cseredarabot is a futár hozza el díjmentesen... ennyire egyszerű!

További részletek