Injektor beépítési előírás és porlasztó javítás valamint gyári felújított porlasztó készletről.

beépítési előírások

Az alábbi tanácsok, előírások betartása közös érdek és elengedhetetlen a hibátlan és gondtalan működés érdekében!
  1. Az új injektor beépítése előtt a legfontosabb teendő a teljes üzemanyag rendszer alapos kitakarítása! Mivel a porlasztó meghibásodások nagy részét a rendszerben lerakódott szennyeződések, rossz minőségű üzemanyagok és a kicsapódott vízpára okozza, ezért elengedhetetlen az üzemanyagtank és a csövek alapos pucolása, valamint az üzemanyagszűrők cseréje.
  2. Részecskeszűrővel (DPF) szerelet járműveknél fontos ellenőrizni, hogy a DPF nincs e eltömődve, a jármű nem akar e folyamatosan kényszerregenerálni. A hibásan működő kipufogó rendszer korai injektor meghibásodáshoz vezet.
  3. Kérjük minden esetben ellenőrizzék az injektor-hoz mellékelt gyártói jegyzőkönyvet! Amennyiben szerepel rajta az injektor kódolásához szükséges illesztő kód, akkor azt minden esetben fel kell programozni a jármű motorvezérlésébe! Ellenkező esetben a motor járása egyenetlen lesz, az injektorok és a befecskendező rendszer élettartama csökken, az üzemanyag fogyasztás pedig megnő.
  4. Minden esetben le kell kérdezni és be kell tartani az adott jármű gyártójának szerviz utasítását, mivel sok esetben egyedi előírások érvényesek az adott járműtípusra. Ezek a gyártó által feltárt esetleges típushibákat illetve a járulékosan cserélendő alkatrészeket tartalmazzák, melyek elhárítása/cserélése nélkül az injektor meghibásodása rövid időn belül újra be fog következni.
Garancia érvényesíthetőségét kizáró meghibásodások és okok:

- Amennyiben az új/felújított injektor meghibásodását külső körülmény

  • szennyeződés az üzemenxag rendszerben
  • gyenge minőségű üzemanyag
  • kondenzvíz a rendszerben
  • túlhasznál, szennyezett és/vagy nem megfelelő kenőolaj

és nem pedig gyártási vagy anyaghiba idézi elő, akkor összhangban a gyártók ide vonatkozó állásfoglalásával, a szavatossági igény érvényesítését cégünk nem tudja vállalni.

- A termék illetéktelen megbontása

- Fizikai sérülés vagy külső behatás, törés

- Az egyedi azonosítók sérülése, olvashatatlansága

Üdvözöljük
Ön nem viszonteladó vagy szerviz?
Akkor nincs szüksége regisztrációra!

Böngéssze bátran termékeinket és
szolgáltatásainkat belépés és regisztráció nélkül.
Rendelni email-ben, telefonon vagy személyesen tud.

Belépés és regisztráció viszonteladóknak

Ilyen egyszerű?

Ön megrendeli a felújított injektort vagy nagynyomású szivattyút, mi ingyenesen másnap kiszállítjuk, fizetni a futárnak tud, és a cseredarabot is a futár hozza el díjmentesen... ennyire egyszerű!

További részletek