gyári felújított nagynyomású szivattyú árak, nagynyomású szivattyú javítás ár.

nagynyomású szivattyú felújítás

nagynyomású szivattyú felújítás

porlaszto.hu minőség

A common rail (közös nyomócsöves) rendszerek lelke a nagynyomású szivattyú, ami előállítja az akár 2500 baros nyomást a rendszerben. A nagynyomású szivattyú egy rendkívül precíz alkatrész, melynek szakszerű felújításához elengedhetetlen a pormentes szerelőcsarnok, a gyári minőségű pótalkatrészek és a gyár által biztosított géppark megléte. Ilyen feltételekkel egész európában alig néhány cég büszkélkedhet csak, köztük cégünk stratégiai svájci partnere, ahol több millió EUR értékben üzemelnek a Bosch, Siemens, Delphi és a Denso által megkövetelt legmodernebb gépek a tökéletes gyári minőség elérése érdekében!

Az általunk kínált gyári felújított nagynyomású szivattyú minden esetben gyári alkatrészekkel, gyári technológiával és a gyártó által megkövetelt, eredeti, ultramodern próbapadok segítségével készült, ezért a minősége nem összekeverendő a hazai piacon megtalálható, sok esetben a szükséges berendezések és infrakstruktúra nélkül felújító cégek nagynyomású szivattyúival. Ennek ellenére az árazásunk több, mint versenyképes! Ráadásul erre a kiváló minőségű nagynyomású szivattyúra nem kell napokat várni, mert a már jelenleg is 1.000 darabos raktárkészletünket folyamatosan bővítjük a még nagyobb ügyfélelégedettség érdekében!

Nagynyomású szivattyúink cseredarab leadásával vagy a betétdíj megfizetésével azonnal megvásárolhatóak vagy futárszolgálattal megrendelhetőek, másnapi kiszállítással, az egész ország területére.

porlaszto.hu felújított nagynyomású szivattyúk

Üdvözöljük
Ön nem viszonteladó vagy szerviz?
Akkor nincs szüksége regisztrációra!

Böngéssze bátran termékeinket és
szolgáltatásainkat belépés és regisztráció nélkül.
Rendelni email-ben, telefonon vagy személyesen tud.

Belépés és regisztráció viszonteladóknak

Ilyen egyszerű?

Ön megrendeli a felújított injektort vagy nagynyomású szivattyút, mi ingyenesen másnap kiszállítjuk, fizetni a futárnak tud, és a cseredarabot is a futár hozza el díjmentesen... ennyire egyszerű!

További részletek