injektor javítás, nagynyomású szivattyú felújítás, porlasztó árak, befecskendező árak

Regisztráció viszonteladók részére

Köszönjük, hogy a WiZARD TURBO-T választotta!

Az alábbi egyszerű form kitöltésével regisztrálhat weboldalunkra. Miután elküldte regisztrációját, cégünk munkatársai feldolgozzák azt és ha minden rendben van az adatokkal, akkor 1-2 napon belül aktiválják a belépőkódot. Onnantól kezdve az Ön által választott felhasználói névvel és jelszóval tud bejelentkezni az oldalra és láthatja az Ön vásárlói szintjéhez tartozó árakat.

FIGYELEM! Csak magyarországon bejegyzett cégek és vállalkozók regisztrációját tudjuk elfogadni! Külföldi partnereink email-ben vagy telefonon tudnak felvilágosítást kérni az árainkról. Megértésüket köszönjük.

Általános adatok megadása
Ezzel a névvel lehet a későbbiekben belépni a rendszerbe. A cég teljes neve. A cég kapcsolattartójának telefonszáma
Elő e-mail cím. A visszaigazoló email érkezik erre a címre. Ide kell megadni a vállalkozás adószámát!
Belépéshez szükséges jelszó megadása
A jelszónak az abc kis és nagybetüit valamint számokat kell tartalmaznia. A hosszának 5 és 20 karakter között kell lennie!
Az esetleges elgépelések miatt van rá szükség.
Számlázási cím:
Szállítási cím:

 

A belépés után az oldalon látható információkat kérjük bizalmasan kezeljék, azt 3. félnek át ne adják! Az oldalon látható adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, az árak a beszerzés és a devizaárfolyamok változásának függvényében, előzetes értesítés nélkül változhatnak! Az oldal nem web áruház. Legnagyobb igyekezetünk ellenére az oldalon található információk helyességéért felelősséget vállalni nem tudunk.

Amennyiben egy termék vagy szolgáltatás felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot bővebb információkért!

Üdvözöljük
Ön nem viszonteladó vagy szerviz?
Akkor nincs szüksége regisztrációra!

Böngéssze bátran termékeinket és
szolgáltatásainkat belépés és regisztráció nélkül.
Rendelni email-ben, telefonon vagy személyesen tud.

Belépés és regisztráció viszonteladóknak

Ilyen egyszerű?

Ön megrendeli a felújított injektort vagy nagynyomású szivattyút, mi ingyenesen másnap kiszállítjuk, fizetni a futárnak tud, és a cseredarabot is a futár hozza el díjmentesen... ennyire egyszerű!

További részletek